Mama care in urma cu cateva saptamani si-a omorat bebelusul ramane dupa gratii.
Judecatorii Tribunalului Botosani au admis, propunerea procurorilor de prelungire a arestului preventiv in cazul tinerei din localitatea Ungureni acuzata de omor.
Prin intermediul avocatului, aceasta a cerut sa fie lasata in libertate, dar cererea i-a fost respinsa de magistrati.
„Admite propunerea formulata de Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani si prelungeste arestarea preventiva a inculpatei Boghian Gabriela, in prezent arestata preventiv in Arestul IPJ Botosani, cercetata pentru savarsirea infractiunii de omor pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 29 octombrie 2017 pana la data de 27 noiembrie 2017, inclusiv”, se arata pe portalul instantei.
Pe 13 septembrie, tanara a nascut la maternitatea din Botosani, un baietel perfect sanatos.
Patru zile mai tarziu a fost externata.
Tanara si-a luat bebelusul, a chemat un taxi si l-a rugat pe sofer sa o duca la marginea orasului- in locul in care, ulterior, a fost si gasit cadavrul copilului.
La cateva zile, cei de la maternitate au incercat sa dea de femeie, pentru eliberarea unor acte. Nu au dat de ea si au vorbit cu gazda la care aceasta locuia in oras, iar atunci banuielile femeii s-au confirmat. Impreuna au sesizat Protectia Copilului, insa tanara a negat in continuare.
Politistii au intrat atunci pe fir, au reusit sa dea de urma taximetristului care i-a dus in locul cu pricina, iar acolo au descoperit copilasul mort.
Tanara a fost retinuta, audiata, si ulterior trimisa dupa gratii.