Accident de circulatie, astazi dimineata, intr-o intersectie din municipiul Botosani.
Soferul unui Dacia Logan care circula pe strada Alexandru cel Bun nu a dat prioritate unui autoturism Opel care de deplasa pe strada Victoriei, intrand in acesta.
In urma impactului, conducatorul auto din Opel a fost ranit si transportat cu ambulanta la spital. Soferul vinovat este cercetat acum pentru vatamare corporala din culpa.
Zona a fost impanzita de pompieri, politisti si un echipaj de la ambulanta.
Oamenii legii au facut investigatii si au aflat ca soferul Loganului nu a acordat prioritate autoturismului care circula pe artera prioritara. In urma impactului, conducatorul auto din Opel, un barbat de 39 de ani a fost transportat cu ambulanta la spital.
Pompierii au intervenit pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu, iar in paralel, politistii de la rutiera au facut investigatii la locul cu pricina. Niciunul dintre soferii implicati in accidentul rutier nu se afla sub influenta alcoolului.
Soferul vinovat, un barbat de 59 de ani din Logan este cercetat pentru vatamare corporala din culpa.
Acesta este una din intersectiile unde se produc cel mai frecvent accidente rutiere din cauza neacordarii de prioritate.
Conducatorul auto care a provocat accidentul rutier le-a spus politistilor ca nu a vazut indicatorul STOP din cauza soarelui.