Sfarsitul anului 2017 vine cu noutati importante pentru antreprenorii in cautarea unei afaceri de succes. Banca de Joburi isi extinde reteaua de franciza oferind astfel posibilitatea celor interesati de o franciza profitabila sa beneficieze de toate avantajele care decurg din aceasta colaborare.

Banca de Joburi reprezinta prima retea nationala de franciza din domeniul recrutarii si plasarii fortei de munca in Romania si in strainatate. Extinderea retelei de franciza se impune in conditiile in care piata fortei de munca reprezinta un domeniu in continua dezvoltare si un izvor nesecat de oportunitati pentru toti actorii implicati.

Clasata pentru mai multi ani consecutivi pe locul I Top Afaceri si Top Profit in acest domeniu de activitate precum si experienta de peste 15 ani recomanda Banca de Joburi ca partener de incredere.

Tariful de intrare in reteaua de franciza in calitate de francizat simplu este de 15.000 EUR + TVA, iar in calitate de francizat cu exclusivitate teritoriala este de 30.000 EUR + TVA.  In ceea ce priveste investitia initiala, la tariful de intrare in reteaua de franciza se mai adauga intre 10.000 si 15.000 EUR + TVA, suma necesara pentru amenajarea locatiei, achizitionarea bazei materiale necesara derularii activitatii, costurile cu inchirierea unui spatiu si acoperirea cheltuielilor lunare anticipate pentru primele doua luni de activitate.

Daca va doriti sa faceti parte din reteaua de franciza Banca de Joburi si sa demarati rapid o astfel de afacere „la cheie”, in domeniul resurselor umane, puteti face acest lucru prin accesarea formularului de inscriere online.

Informatii suplimentare despre franciza si despre reteaua de franciza pot fi accesate pe site-ul: www.bancadejoburi.ro sau la cerere, pe e-mailul info@bancadejoburi.ro.

„Extinderea retelei de franciza reprezinta o noua etapa importanta in activitatea Banca de Joburi. Implicarea noastra in dezvoltarea francizei a adus de la sine multe beneficii si in sarcina francizatilor. Experienta dobandita de-a lungul celor peste 15 ani de activitate ne-a dat impulsul sa demaram o noua campanie de selectie a Francizatilor. Punem la dispozitia tuturor celor interesati a unui model de afacere extraordinar, in care bunastarea materiala se intrepatrunde cu satisfactia personala. ” Mihail – Bogdan Filip – General Manager Banca de Joburi

Aderarea la reteaua de franciza Banca de Joburi reprezinta un pas important pentru cei care isi doresc sa isi investeasca banii intr-un business de succes. Viitorul Francizat beneficiaza de protectia unui brand cunoscut si puternic, la care se adauga accesul la know-how-ul Banca de Joburi si la proiectele de recrutare din cadrul retelei de franciza avand astfel posibilitatea sa obtina venituri consistente inca din prima luna de activitate.

In continuare, accesarea francizei Banca de Joburi reprezinta cea mai buna optiune existenta pe piata pentru antreprenorii care cauta sa inceapa o afacere sigura, profitabila, care sa le dea satisfactii pe termen lung si cu potential mare de crestere in viitor.

 

Banca de Joburi isi doreste ca prin reteaua sa de franciza sa ofere prin puterea exemplului un model de afaceri demn de urmat.

Material PUBLICITAR