Lucian Trufin, senator PSD este foarte revoltat pe directorii de la institutiile publice care nu isi fac treaba si nu sustin agricultura romaneasca.
Motiv pentru care, in calitate de reprezentant in Parlament al botosanenilor, va cere demiterea acestora.
Vizat este directorul de la Directia Agricola, Cristian Delibas. Mai multi directori de la institutiile publice din Botosani nu sunt vazuti foarte bine de senatorul PSD, Lucian Trufin, care a declarat intr-o emisiune televizata ca va cere demiterea acestora. In calitate de reprezentant al botosanenilor el sustine ca trebuie sa ia masuri astfel incat agricultorii de la noi in judet sa fie incurajati si sprijiniti sa isi duca la capat proiectele.
Senatorul a precizat ca va cere demiterea nu doar a directorului de la Directia de Agricultura Botosani ci a mai multor directori adjuncti de la alte institutii, care nu raspund la solicitarile aduse de agricultorii din judet. Cristian Delibas, directorul de la Directia de Agricultura Botosani nu a vrut sa isi spuna public parerea, insa el declara ca isi face treaba, merge pe teren si sustine fermierii intreprinzatori. De asemenea, el il astepta pe domnul senator la birou pentru a discutata fata in fata daca exista sau nu probleme.