Botosanenii cu venituri mici pot depune incepand cu saptamana viitoare cereri pentru acordarea ajutoarelor de incalzire. De aceste ajutoare beneficiaza proprietarii locuintelor bransate la sistemul centralizat de termoficare, cei care se incalzesc cu gaz metat dar si cu lembe de foc.
Pentru clientii sistemului centralizat de termoficare. societatea Modern Calor anunta ca, începând cu data de 25 septembrie 2017, se pot depune cererile pentru acordarea de ajutoare de încalzire pentru sezonul rece 2017-2018.
Cererile si declaratiile pe proprie raspundere, pentru clientii racordati la sistemul centralizat de încalzire, vor fi completate la biroul special pus la dispozitie în acest scop, în cladirea Centrului de încasare si relatii cu clientii, din strada Vârnav nr. 9 (lânga scoala generala nr.7). Formularul de cerere, lista documentelor necesare pentru depunerea cererilor precum si limitele de venit prevazute de legislatie pentru acordarea ajutoarelor de încalzire pot fi vizualizate pe site- ul Modern Calor S.A.. De asemeni, respectivele informatii pot fi obtinute si de la asociatiile de locatari, totodata ele urmând a fi afisate atât la intrare în scarile de bloc, cat si Centrul de încasare si relatii cu clientii din strada Vârnav nr. 9.
Cererile pentru acordarea ajutoarelor de incalzire a celor care se incalzesc cu gaz metan sau lemne se depun la Serviciul Public Local de Asistenta Sociala al Primariei Botosani, din centrul vechi al orasului.