O noua premiera la Teatrul din Botosani. Cu prilejul celei de-a XII-a editii a Zilelor Teatrului Miihai Eminescu” , actorii botosaneni vor pune in scena piesa „O noapte furtunoasa”. Este vorba despre o comedie in regia lui George Sfaiter.
In aceasta duminicaTeatrul Mihai Eminescu va avea o noua premiera. Se va juca piesa de teatru „O noapte furtunoasa” de I.L.Caragiale, in regia lui George Sfaiter. Aceasta piesa de teatru va readuce in atentia publicului dramaturgia romaneasca.
Regizorul a pastrat o unitate a epocii si doreste sa aduca in atentia publicului o poveste de dragoste cu nabadai, ramanand consecvent cu aceasta formula de altadata a teatrului.
Traian Apetrei, directorul Teatrului Mihai Eminescu, se asteapta ca aceasta piesa de teatru sa fie un real succes. Traian Apetrei a mai adaugat ca pubicul botosanean doreste teatrul si ca este nerabdator sa intre in cladirea codnsacrata a teatrului. Actorii care vor interpreta aceasta piesa sunt: Cezar Amitroaie, Mihail Dontu, Silvia Raileanu, Dragos Radu, Florin Aionitoaei, Robert Sebastian Vanzariuc si Petronela- Lorena Chiributa. Publicul botosanean este asteptat duminica la piesa de teatru „O noapte furtunoasa” incepand cu ora 19.00 la Teatrul Mihai Eminescu din incinta Casei Tineretului.