Organizatia judeteana de femei a Partidului National Liberal si-a ales duminica noua conducere, dupa perioada de interimat survenita în urma fuziunii dintre PNL si PDL. Doamnele liberale au hotarat ca sefa sa le fie Mirela Sauca, singura dealftel care a si candidat la functia de presedinte. Duminica, in sala Casei Tineretului, a avut loc, alegerile pentru conducerea organizatiei de femei a Partidului National Liberal. Cristina Traila, presedinte unic al Organizatiei Femeilor Liberale precum si reprezentante ale organizatiilor de femei din mai multe judete ale tarii, au fost alaturi de cele 186 de doamne din Botosani.
Gazda intalnirii, Mirela Sauca, de altfel unicul candidat pentru conducerea organizatiei femeilor liberale, este cea care a condus si pâna acum organizati. Iinvitati la aceste alegeri au fost si presedintele PNL Botosani, Costel Soptica, presedintele organizatiei municipale Viorel Iliuta, precum si Gheorghe Sorescu si Cristian Roman, membii în echipa de conducere a organizatiei judetene.
Astfel, cu 199 de voturi pentru si sase voturi anulate, Mirela Mariana Sauca a castigat un nou mandat, pe lânga cel interimar detinut pâna acum. Emotionata Mirela Sauca a declarat ca lucrul cel mai important pentru ea este sa se ridice la inaltimea asteptarilor colegelor de partid.
Mirela Sauca a prezentat raportul de activitate al organizatiei de femei a PNL de la fuziune pâna acum, exemplificând printr-un film ce a prezentat imagini din actiunile organizate de femeile liberale cu ocazia zilei de 1 iunie, premierea elevilor cu note mari la finalul anului scolar trecut, actiunile organizate cu ocazia sarbatorilor de iarna, dar si sesiuni de pregatire politica a doamnelor liberale. Viorel Iliuta, liderul PNL Botosani, a precizat ca aceste alegeri încheie cu succes procesul de fuziune dintre PNL si PDL.