Dornic sa-si faca un selfie, un baiat de 14 ani din judetul Botosani s-a catarat pe un stalp de iluminat public, dar a facut o miscare gresita si a cazut de la cativa metri inaltime.
A ajuns in stare foarte grava in compartimentul de primiri urgente pediatrie, iar medicii au decis sa fie transferat la Spitalul „Sfanta Maria” din Iasi. Medicii ieseni sustin ca starea pacientului este in continuare grava, prognosticul fiind unul rezervat. In prezent, baiatul de 14 ani din Botosani se afla internat in Spitalul de Pediatrie „Sfanta Maria”, din Iasi. Medicii spun ca acesta a fost adus in stare foarte grava, cu politraumatism, contuzie abdominala, toracica, arsuri si escoriatii multiple.
Minorul a ajuns in aceasta stare grava dupa ce s-a prabusit de pe un stalp, unde urcase sa-si faca un selfie. In cursul zilei de duminica, baiatul, din judetul Botosani, s-a urcat pe un stalp pentru a face un selfie de la inaltime, moment in care a atins cu mana un cablu. S-a dezechilibrat si a cazut in gol. Norocul sau a fost ca s-a prabusit pe o bucata de pamant moale, si nu pe ciment.
Acesta va ramane in continuare internat in spitalul de pediatrie din Iasi.