Una dintre cele mai iubite formatii din Romania a revenit la Botosani dupa 15 ani.
Baietii de la 3 Sud Est au facut furori, sambata seara, intr-un pub din municipiu.
Concertul s-a tinut cu casa inchisa, iar sutele de fani au trait cu emotie cele mai frumoase amintiri, au fredonat alaturi de idolii lor si au dansat pe melodiile interpretate de „Regii
muzicii dance”.
Evenimentul a avut loc in cadrul turneu national cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea formatiei 3 Sud Est.
Seara de exceptie intr-un pub din Botosani, unde sambata seara, baietii de la 3 Sud Est au tinut un concert special.
Artistii au cantat piese noi, dar si hit-urile care ani la rand au cucerit topurile muzicale, au adunat trofee importante si cele mai mari premii din industria muzicala romaneasca.
Atmosfera a fost una incendiara, iar sutele de fani au trait cu emotie cele mai frumoase amintiri, au dansat si au fredonat alaturi de formatia care a revenit la Botosani dupa 15 ani.
Concertul celor de la 3 Sud Est s-a tinut cu casa inchisa.
Baietii de la 3 Sud Est au marturisit ca le-a fost dor de Botosani.
Cea mai noua melodie a celor de la 3 Sud Est, lansata la sfarsitul anului 2016, intitulata Cine esti?, a avut si are un succes rasunator in randul fanilor.
Concertul a fost inclus in cadrul Turneului National cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea formatiei 3 Sud Est.
Formatia alcatuita din Laurentiu Duta, Viorel Sipos si Mihai Budeanu a luat nastere in 1997. Dupa un deceniu de activitate, formatia s-a desfiintat in anul 2008, reunindu-se in 2014, odata cu lansarea unui nou single „Emotii”.
3 Sud Est a fost una dintre cele mai de succes formatii romanesti, membrii ei fiind supranumiti „Regii muzicii dance”.