Zeci de proiecte depuse de primaria Botosani pe Programul National de Dezvoltare Locala. Reprezentantii primariei sustin ca acest program reprezinta in momentul de fata singura sansa de a mai realiza ceva in municipiu.
Programul National de Dezvoltare Locala reprezinta una din putinele oportunitati ale autoritatilor locale de a realiza investitii in acest an. Bugetele locale sunt insuficiente pentru plata salariilor si functionare iar fondurile europene inca nu sunt accesibile deoarece guvernele Ponta, Ciolos si acum Grindeanu nu au fost in stare sa le deblocheze.
In conditiile in care primariile nu au prea multe oportunitati de a accesa fonduri, batalia va fi foarte mare pe Programul National de Dezvoltare Locala. Aproape toti primarii din judetul Botosani au depus proiecte si isi pun mari sperante. Nu a facut exceptia nici Primaria Botosani. Edilul Catalin Flutur spune ca s-au depus zeci de proiecte, in special pentru drumuri si reabilitari de scoli. Chiar si in conditiile in care se vor aproba o parte dintre proiecte, anul acesta sunt sanse mici sa inceapa investitiile.