Sambata, au avut loc alegerile pentru noua organizatie judeteana a partidului liberal. Cu o diferenta de doar 32 de voturi, senatorul Costel Soptica a castigat conducerea PNL-ului. In sala cinemaului au fost prezenti peste 400 de delegati ai organizatiei peneliste. Dintre cei 438 de delegati ai organizatiei judetene, doar 432 au dat voturi valide. Deputatul Cristian Achitei a castigat 200 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Costel Soptica a castigat lupta cu un numar de 232 de voturi. Pentru postul de prim-vicepresedinte al Biroului Politic Judetean, au fost 4 candidati. Gheorghe Sorescu a castigat lupta impotriva lui Eugen Turcanu cu 277 de voturi din 423 de voturi exprimate. Si Cristian Roman l-a invins pe Gabriel Talef in lupta voturilor, cu o diferenta de 137 de voturi.
Vicepresedintii alesi pentru organizatia judeteana liberala sunt: Costel Romanescu, Gabriel Alecsandru, Viorel Grigoras, Dan Oloeriu, Romica Magopet, Verginel Gireada, Ada Macovei si Valerian Andries.
In cazul membrilor Biroului Politic Judetean, delegatii au ales 15 candidati dintre cei 30 propusi. O mare parte dintre delegatii veniti la vot au plecat cu mult inaintea sfarsitului alegerilor, astfel, la finele acestora, in sala cinemaului regasindu-se mai putin de 100 de persoane.