Echipa antrenata de Leo Grozavu a ramas fara gol marcat pe terenul dinamovistilor, chiar daca si-a creat mari ocazii.
Laurentiu Bus a ratat cea mai mare ocazie pentru FC Botosani in prima repriza.
Dinamovistii au cerut apoi al doilea galben pentru Vasvari, care a comis hent intentionat, dar arbitrul nu a fost de acord.
In minutul 29, Nemec nu a fructificat centrarea lui Nistor – a fost singura faza periculoasa a echipei lui Contra in prima parte a meciului de pe Arena Nationala. Inaintea pauzei, Penedo si-a salvat echipa de doua ori intr-un minut – in fata lui Bus si a lui Mihai Roman.
Gazdele au inceput in atac repriza a doua, iar in minutul 70 Sergiu Hanca a deschis scorul.
Elevii lui Grozavu au ratat o ocazie uriasa cu doua minute inainte de final. Bus si Kuku puteau sa aduca un punct echipei lui Leo Grozavu.
Partida dintre Dinamo si FC Botosani s-a terminat 1-0.

Victorie pentru noul antrenor

Debutul lui Contra a coincis cu prima victorie pentru Dinamo, dupa trei infrangeri consecutive in campionat. Antrenorul s-a bucurat de rezultat, dar in acelasi timp a felicitat Botosaniul. Oficialii dinamovisti au recunoscut ca elevii lui Contra au avut un meci greu contra jucatorilor lui Grozavu. Baietii mei au avut atitudine in meciul cu Dinamo, a spus Leo Grozavu la finalul partidei de pe Arena Nationala. Dinamo primeste vizita Craiovei in penultima etapa a sezonului regulat, in timp ce FC Botosani joaca acasa cu Pandurii.