Leo Grozavu s-a reintors la FC Botosani iar astazi dimineata a condus antrenamentul. Tehnicianul a avut ieri seara o intalnire cu Valeriu Iftime si Cornel Sfaiter si a revenit asupra deciziei de a demisiona. Valeriu Iftime, finantatorul clubului FC Botosani, sustine ca revenirea lui Leo Grozavu s-a facut in aceleasi conditii ca de fapt contractul tehnicianului nu a incetat dupa ce acesta si-a anuntat demisia. In ceea ce il priveste pe Golofca, Valeriu Iftime sustine ca acesta va ramane la echipa si ca va juca daca se va pregati foarte bine. In acelasi timp, Iftime a precizat ca daca ar fi sa aleaga intre Golofca si Grozavu, decizia ar fi in favoarea tehnicianului. Unul dintre cei care au insistat pentru revenirea lui Leo Grozavu a fost presedintele Cornel Sfaiter. Acesta considera ca FC Botosani avea mare nevoie de un antrenor principal iar lipsa acestuia s-a vazut in meciul cu ACS Poli Timisoara. Leo Grozavu s-a prezentat in aceasta dimineata la stadionul Municipal dupa care a condus primul antrenament.
Meci cu liderul

FC Botosani se pregateste de duelul cu liderul play-out-ului si totodata cu profesorul Cristi Pustai, fost antrenor al botosanenilor. Partida dintre Gaz Metan Medias si FC Botosani este programata sa se dispute duminica de la ora 18.00 la Medias.
Jucatorii si antrenorii FC Botosani sunt foarte optimisti inaintea meciului de la Medias si considera ca pot obtine minim un punct. Secundul Alin Bejan a declarat ca stie foarte bine stilul de joc al mediesenilor si modul cum pregateste Cristi Pustai partidele si din acest motiv nu poate avea surprize neplacute.
Mijlocasul Stelian Cucu sustine ca FC Botosani nu pleaca cu sansa a doua in partida de la Medias, chiar daca echipa lui Cristi Pustai este liderul play-outului. Jucatorul botosanean considera ca FC Botosani are un lot mai valoros decat Gaz Metan.
Mihai Roman, cel mai experimentat jucator din lotul FC Botosani, se asteapta la un meci dificil la Medias dar considera ca se poate obtine un rezultat pozitiv. Inaintea acestei etape, Gaz metan Medias este pe primul loc in clasamentul play- outului iar FC Botosani ocupa locul patru.