FC Botosani a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 2-0, de Ludogorets( LUDOGORET), echipa aflata pe locul 1 in prima liga din Bulagria, intr-un meci de pregatire.
Primul gol al echipei bulgare a fost marcat de atacantul Claudiu Keseru.
Internationalul roman a deschis scorul in minutul 11 al jocului din Antalya, dupa o greseala a apararii botosanene, iar mijlocasul brazilian Natanael a inchis tabela în minutul 90.
Antrenorul echipei FC Botosani, Costel Enache, a trimis in teren urmatorul prim 11: Cobrea – Dumitras, Plamada, Burca, Musat-Oaida, Achim -Axente, Chitosca, Golofca – Golubovic.
In repriza a doua, au evoluat: si restul jucatorilor din lot.
Este a doua infrangere suferita de FC Botosani in cadrul stagiului de pregatire din Turcia.

 

Morutan s-a accidentat in meciul contra bulgarilor

Olimpiu Morutan a suferit o accidentare in repriza a doua a partidei contra bulgarilor din Antalya.
Din primele estimari ale medicilor, ar fi vorba de o entorsa.
Potrivit Fanatik, Morutan, care a iesit de pe teren imediat dupa ce a resimtit dureri, urmeaza sa efectueze un control amanuntit pentru a se stabili perioada de absenta.
Ramane de vazut daca va mai prinde ceva din cantonamentul in Turcia si daca va fi refacut pentru startul Ligii 1, cu FC Botosani, in primul weekend din februarie.
Intrat dupa pauza, Olimpiu Morutan nu a prins prea multe minute in teren, dar a reusit, totusi, sa se remarce cu executiile sale fiind aplaudat de cei prezenti.