Campanie spectaculoasa de transferuri la FC Botosani intr-un timp foarte scurt.
Oficialii clubului au reusit cea mai mai importanta
campanie de achizitii, de la promovarea in Liga 1.
La echipa au revenit Florin Acsinte si Catalin Golofca, iar mijlocasul Vlad Achim a fost imprumutat de la Steaua. FC Botosani a intarit atacul cu doua varfuri cu experienta in Liga 1, Bojan Golubovic si Mircea Axente.
Cei cinci jucatori veniti la FC Botosani se gandesc doar la play-off. Antrenorul Costel Enache este multumit de lotul pe care il are la dispozitie.
Oficialii echipei spera ca aceasta campanie de transferuri sa fie de bun augur si FC Botosani sa prinda play-off-ul. FC Botosani a plecat, astazi, in cantonament, in Antalya.

Joaca cu iesenii in Cupa

Derby moldav in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Sortii au scos in calea FC Botosani formatia CSM Poli Iasi.
Presedintele clubului, Cornel Sfaiter a urmarit la televizor intervalul in care a avut loc tragerea la sorti. Va fi o sarbatoare la Botosani daca echipa locala va reusi sa se impuna in fata iesenilor.
Partida se va juca pe „Municipal”.
Jocurile din cadrul sferturilor de finala ale editiei 2017-2018 a Cupei Romaniei vor avea loc marti, miercuri, joi pe 27 februarie, 28 februarie si 1 martie de la ora 13:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmand a fi stabilit si comunicat ulterior pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.