FCSB nu se lupta cu CFR Cluj doar pentru titlu, ci si pentru unul dintre cei mai talentati tineri din Liga 1. Ardelenii au intrat in cursa pentru Olimpiu Morutan de la FC Botosani, fotbalist dorit insistent si de Gigi Becali.
Cat despre asta, finantatorul echipei Valeriu Iftime a spus ca Morutan va ramane la Botosani pana la vara. Finantatorul echipei are numai cuvinte de lauda la adresa fotbalistului de 18 ani.Olimpiu Morutan are doua goluri si patru pase decisive in acest sezon al Ligii 1. Gigi Becali il curteaza de luni bune pe Olimpiu Morutan, pentru care a oferit 700.000 de euro. FC Botosani a incercat sa ii mareasca pretul si a cerut 1,5 milioane de euro, in conditiile in care mijlocasul ar fi fost dorit si de Dinamo Kiev.

Golofca vrea din nou la Botosani

Aflat intr-o perioada nefasta si jucand mai mult la echipa a doua, mijlocasul Catalin Golofca de 27 de ani, vrea sa plece de la FCSB.Jucatorul venit in vara de la FC Botosani ar vrea sa se intoarca la echipa antrenata de Costel Enache. Valeriu Iftime a spus ca va incerca sa gaseasca o solutie pentru Catalin Golofca. Golofca are zece meciuri la FCSB, dar a pierdut prima echipa dupa ce Gigi Becali l-a acuzat ca are o viata extrasportiva agitata.