Elevii lui Costel Enache trec printr-o forma buna si isi doresc sa ajunga in play-off. Parcursul bun de pana acum le da sperante si siguranta in acelasi timp, spun jucatorii care nici nu vor sa se gandeasca la un esec in aceasta privinta. Inainte de meciul din Banat, cu ACS Poli Timisoara, FC Botosani se afla pe locul patru iun clasamentul Ligii 1.

 

Apt de joc

Sebastian Chitosca, jucatorul adus de la FCSB la Botosani se simte bine si isi doreste sa joace cat mai mult. Inainte de partida cu ACS Poli Timisoara, fotbalistul a spus ca este pregatit sa isi ajute echipa si vrea sa abordeze meciul din Banat la victorie.

 

Nominalizati la Gala Fotbalului Romanesc

Parcursul foarte bun pe care FC Botosani l-a avut in acest an le-ar putea aduce lui Cornel Sfaiter, presedintele de onoare al clubului si lui Costel Enache, antrenorul principal al formatiei laurii „Galei Fotbalului Romanesc”.
Sfaiter este nominalizat la categoria „conducatorul de club al anului 2017”, alaturi de Daniel Coman (Astra Giurgiu) si Cristi Bivolaru (FC Viitorul), in timp ce Costel Enache, antrenorul principal al FC Botosani este nominalizat la titlul de „antrenorul cu cea mai spectaculoasa ascensiune in 2017”, tehnicinul concurand la aceasta categorie cu Claudiu Niculescu de la FC Voluntari si Iordanescu de la Astra Giurgiu.
Premiile vor fi acordate in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, organizata pe 4 decembrie, de Clubul Sportiv al Jurnalistilor din Romania.