Valeriu Iftime, finantatorul de la FC Botosani nu renunta la Leo Grozavu.
Acesta este plecat din tara, dar se intoarce maine si a programat o intalnire cu antrenorul. Desi a spus ca nu este de acord cu gestul necugetat al lui Grozavu, cand l-a lovit pe Golfca, la Giurgiu, finantatorul spera sa il convinga pe Leo sa se intoarca la echipa.
Si jucatorii sunt alaturi de antrenor si vor ca acesta sa revina la Botosani. Antrenorii secunzi recunosc ca se simta lipsa antrenorului.
Tot Valeriu Iftime a spus ca nu are nevoie de un principal nou si nici nu a avut nicio discutie cu cineva in acest sens.

Program stabilit de LPF

Liga Profesionista de Fotbal a stabilit programul si televizarile etapelor a III-a, a IV-a si a V-a din cadrul acestei editiei din play-off si play- out.
Astfel, dupa ce vor evolua duuminica in runda a II-a a play-out-ului de la ora 18:00 in deplasare cu Gaz Metan Medias, jucatorii FC Botosani vor primi liber cateva zile, competitia interna urmand a se intrerupe datorita actiunilor loturilor nationale.
La reluarea competitiei FC Botosani va sustine o dubla pe „Municipal” urmand a primi vizita formatiilor ASA Tg. Mures si FC Voluntari, partidele din rundele III si IV ale play-out-ului. Prima partida este programata vineri, 31 martie de la ora 20:30, iar a doua, miercuri, pe 5 aprilie de la ora 16:00.
Derby-ul Moldovei din Copou din etapa a V-a a play-out-ului dintre CSM Poli Iasi si FC Botosani va avea loc sambata 8 aprilie de la ora 20:30.