Liga Profesionista de Fotbal a stabilit programul primelor trei etape ale returului acestui sezon regular al Ligii I. FC Botosani va debuta in acest retur in Gruia impotriva echipei CFR Cluj, partida urmand a se disputa duminica, 15 octombrie, de la ora 20:45.
Tot ce la aceeasi ora, elevii lui Costel Enache vor infrunta, pe Municipal, pe Dinamo Bucuresti, partida fiind programata luni, 23 octombrie.
In runda a XVI-a FC Botosani va evolua la Brasov cu Sepsi Sf. Gheorghe, partida urmand a se disputa luni, 30 octombrie, de la ora 18:00.
Gruparea locala a terminat acest tur de campionat pe locul 5 cu 23 de puncte, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4, Astra Giurgiu, dar cu un golaveraj mai slab.

Sa vina golul!

Atacantul argentinian, adus in vara la FC Botosani nu a reusit sa marcheze in turul campionatului. Esteban Chiaccheri isi doreste sa sparga gheata si sa isi faca datoria de atacant. Esteban este incantat de fotbalul din Romania si ii place foarte mult cum antreneaza Costel Enache. In varsta de 26 de ani, fotbalistul argentinian a semnat in vara cu FC Botosani pe o perioada de un an.