Leo Grozavu va urmari meciul cu Pandurii Targu Jiu din tribuna. Antrenorul nu va sta pe banca tehnica nici la aceasta partida din deplasare, dupa ce a fost suspendat doua etape. Oficialii clubului spun ca lipsa lui Leo s-a simtit si in ultimul meci de acasa, cu Concordia Chiajna. Antrenorul FC Botosani, Leo Grozavu, a fost suspendat doua etape si a fost amendat cu 7.500 de lei, in urma incidentelor din meciul din ultima etapa a sezonului regulat cu Astra Giurgiu, cand l-a agresat pe atacantul Catalin Golofca.
Dorinta apriga de victorie

FC Botosani vrea sa obtina prima victorie in deplasare dupa o pauza de aproape sapte luni.
In prima parte a acestui sezon, FC Botosani a jucat 13 meciuri in depasare si a reusit sa obtina doar trei victorii si doua rezultate de egalitate, ultimul succes fiind consemnat pe 21 septembrie 2016 la Chiajna, 2-0 cu Concordia. In play-out, echipa lui Leo Grozavu a jucat doua meciuri pe teren strain. A terminat 0- 0 la Medias si a pierdut cu 2-1 la Iasi.
Oficialii clubului nu sunt multumiti de rezultatele din deplasare si vor sase puncte din meciurile cu Pandurii si Timisoara. Meciul dintre Pandurii si FC Botosani va avea loc in seara aceasta, de la ora 20:30.