Luna decisiva pentru FC Botosani, privind accederea in play-off.
Aflata pe locul patru in campionat, echipa lui Costel Enache are sanse mari sa faca aceasta performanta in Liga 1. Antrenorul FC Botosani sustine ca elevii sai au capacitatea de a gestiona situatia si sunt la mana lor. FC Botosani a avut un parcurs de campionat foarte bun pana in prezent. Ocupa locul patru in clasament cu 31 de puncte.

Probleme de lot

Costel Enache l-a pierdut pentru meciul de la Timisoara, cu ACS Poli, pe atacantul Benjamin Kuku, care a suferit o accidentare intr-un amical din pauza competitionala.
Kuku se adauga unei liste de accidentari care ii mai cuprinde pe Stelian Cucu, Fulop, Esteban si Robert Elek. Si ACS Poli Timisoara are probleme de lot pentru meciul cu FC Botosani. Ionut Popa a mai pierdut doi jucatori inainte de meciul cu gruparea locala. Alexandru Tiganasu, care e accidentat grav, iar Mailat a fost declarat liber de contract si a ajuns la CFR Cluj. Pe langa acestia, Popa nu va putea miza pe Miguel, dar si un fostul capitan al botosanenilor, Gabriel Vasvari, ambii suspendati. Meciul se va disputa de ora ora 18:00.