Aflata pe locul 4, cu 28 de puncte in clasament, FC Botosani si-a marit considerabil sansele de a prinde play-off-ul in acest sezon.
Cornel Sfaiter, presedintele clubului, considera ca ar fi foarte importanta o victorie, in etapa urmatoare, improtriva formatiei FC Voluntari, o alta pretendenta la play-off si crede ca in cazul in care va cuceri toate cele trei puncte puse in joc, FC Botosani va lua o optiune importanta la calificarea în play-off.
„Urmeaza meciul cu Voluntari care nu o sa fie deloc usor. Ei sunt dornici de revansa dupa victoria categorica din tur. Daca invingem vineri pe cei de la Voluntari, cresc sansele noastre de a ajunge in play-off si depindem doar de noi. Mai sunt destule puncte puse in joc, dar se pare ca suntem pe drumul cel bun”, a declarat Cornel Sfaiter.
La randul sau, finantatorul Valeriu Iftime, a spus ca formatia lui Enache este in grafic, iar o victorie cu FC Voluntari vineri poate face ca FC Botosani sa se inscrie cu sanse reale la play-off.
„Daca ii batem pe cei de la Voluntari, discutia despre play-off devine o treaba interesanta. Am si declarat inaintea jocului cu Sepsi ca daca facem sase puncte cu Sepsi si Voluntari, intr-o anumita masura, traiectoria noastra catre play-off poate fi clarificata. Pana nu ai 42 de puncte, nu poti sa spui ca esti in play-off. Sub 40 de puncte e greu sa speri la ceva”, a afirmat Valeriu Iftime, finantatorul echipei.
Bogdan Ungurusan, unul dintre cei mai experimentati si mai in forma jucatori ai FC Botosani a spus ca este prea devreme pentru a se face calcule pentru play-off.
„Deocamdata luam fiecare meci in parte, nu ne facem calcule. E prea devreme sa ne facem calcule pentru play-off. Depinde si cu cine facem aceste puncte si cu cine le pierdem. Important este sa batem adversarii directi. Meciul acesta, de vineri cu FC Voluntari este foarte important pentru noi. Echipa trece printr-o perioada foarte buna si trebuie sa profitam la maxim de acest lucru”, a spus Bogdan Ungurusan.
Meciul dintre FC Botosani si FC Voluntari va avea loc, vineri, de la ora 18:00 pe stadionul Municipal.