Olimpiu Morutan semneaza in cateva zile cu FCSB.
La doar 18 ani, Morutan a avut parte de un debut fulminant in Liga I, iar acum se transfera la Steaua. Mijlocasul mai ramane insa pana vara viitoare la FC Botosani.
Potrivit Sport.ro jucatorul va ajunge joi la Bucuresti pentru a semna contractul cu Becali, care i-a fixat o clauza reziliere de 70 de milioane de euro. Morutan a fost dorit si de CFR, insa a ales rivala principala a clujenilor.

 

Golofca se intoarce

Catalin Golofca nu mai este jucatorul FCSB si revine la FC Botosani.
Oficialul gruparii din Moldova a mai precizat ca aceasta revenire a lui Golofca nu are absolut nicio legatura cu transferul lui Morutan la FCSB.
Cel care a cerut intreruperea relatiilor contractuale a fost insusi Golofca.
Mijlocasul a preferat sa se intoarca la FC Botosani din dorinta de a juca, mai ales dupa ce si- a dat seama ca la FCSB va avea aanse foarte mici de a mai prinde primul 11. Ros-albastrii au achizitionat in vara 40% din drepturile federative ale jucatorului in schimbul a 400.000 de euro. Dar Golofca nu s-a impus. Pe langa o concurenta puternica, mijlocasul plateste si din cauza vietii extrasportive, care l-a determinat pe Dica sa-l excluda de mai multe ori din lot si sa-l trimita la echipa a doua, care evolueaza in liga a treia.