Dupa ce a invins Grecia in meciul de debut al turneului de calificare la Campionatul European din 2018 cu scorul de 2-1, reprezentativa under 19 a Romaniei a recidivat, reusind o noua victorie senzationala cu acelasi scor, 2-1 in fata puternicei reprezentative a Rusiei.
La fel ca si în meciul contra tarii gazda a acestui turneu de calificare, Grecia, Olimpiu Morutan, jucatorul FC Botosani, a marcat primul gol al „tricolorilor mici”, punctand in minutul 61 la capatul unei actiuni personale de toata frumusetea.
Dupa ce a insirat cativa adversari, Olimpiu Morutan l-a invins pe portarul rus cu un sut la coltul lung, deschizand scorul in minutul 61.
Selectionata si-a dublat avantajul pe tabela de marcaj in minutul 70, Alex Matan reluand in plasa o minge respinsa de portarul rus la sutul lui Vlad Moldoveanu. Rusii au reusit sa reduca din handicap pe final, punctand in minutul 83.
Prin victoria obtinuta in fata Rusiei, „tricolorii mici” si-au asigurat prezenta la Turneul de Elita pentru calificarea la Campionatul European din 2018.

 

Iftime doreste ca Popa sa ramana la Botosani

Daniel Popa, jucatorul imprumutat de la Dinamo la FC Botosani este dorit in continuare la echipa.
Valeriu Iftime isi doreste ca fotbalistul sa ramana si sa joace la echipa pregatita de Costel Enache. Atmosfera la echipa este una foarte buna, spune Iftime, iar cativa jucatori model sunt de laudat. Dupa pauza competitionala, FC Botosani va juca in deplasare cu Poli Timisoara.