Olimpiu Morutan, cel mai curtat jucator din lotul FC Botosani ramane la echipa din nordul Moldovei.Pustiul minune al fotbalului romanesc vrea sa mai prinda experienta in Liga 1.
Olimpiu Morutan se pregateste cu lotul in Austria. Morutan isi doreste sa sparga gheata si sa marcheze in sezonul care se apropie.
Oferte pentru Olimpiu Morutan au fost de la FCSB si CFR Cluj, dar si din strainatate, de la cluburi din Belgia, Olanda si Rusia.

Obiectiv maret

FC Botosani a ajuns in Austria si a efectuat deja primele antrenamente.
Pregatirea este extrem de importanta pentru abordarea noului sezon competitional. Jucatorii vor sa obtina un loc mai bun in campionatul care se apropie. Chiar daca la Botosani nu s-au facut pana in prezent multe transferuri, jucatorii sunt optimisti in ceea ce priveste abordarea noului sezon. In Austria, Costel Enache are in subordinea sa un lot de 22 de jucatori, dar sunt sanse foarte mari ca in zilele urmatoare sa mai ajunga doi-trei fotbalisti cu care oficialii se afla in discutii avansate. FC Botosani va avea, astazi, si primul joc amical, cu o echipa din Albania.