Presedintele FRF, Razvan Burleanu, prezent sambata la Botosani, i-a transmis un mesaj celui mai tanar jucator de la FC Botosani.
Burleanu s-a intalnit, la Vaculesti, cu Olimpiu Morutan, si l-a sfatuit pe acesta sa mai joace inca doi ani in Liga 1, iar apoi sa ia in calcul un transfer in strainatate. Seful FRF a fost la Vaculesti pentru a asista la „Cupa Asociatiei Judetene de Fotbal Juniori Rural”, competitie castigata de copii din Sendriceni, care au invins in finala echipa din Vorona. Seful FRF sustine ca astfel de competitii sunt extrem de importante.
La competitia sportiva au fost prezenti si cativa jucatori de la FC Botosani. Presedintele FRF a preferat sa vina la un turneu de copii in ziua in care s-a decis campioana Romaniei la fotbal.
Investitie a FRF-ului, la Botosani

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a discutat, sambata, cu primarul Botosaniului, Catalin Flutur despre modernizarea unui teren de fotbal pe banii federatiei.
Burleanu sustine ca FRF deruleaza un program de finantare a investitiilor in terenurile de fotbal, banii putand fi atrasi de municipiile resedinta de judet. Burleanu sustine ca in perioada 2017- 2018, FRF va investi, in premiera, doua milioane de euro in terenuri de fotbal.

Criza de goluri

Atacantii FC Botosani traverseaza o criza de forma. Desi echipa si-a creat meci de meci multe ocazii, putine dintre acestea s-au finalizat cu gol. In cele 9 etape disputate in play-out, FC Botosani a marcat 10 goluri. Cel mai bun marcator a fost Catalin Golofca cu patru goluri, urmat de Vasvari cu trei goluri si Miron, Fulop si Tarnovan cu cate un gol.
Jucatorii trag speranta sa sparga gheata si sa marcheze in partida cu ASA Tg Mures.