„Nu avem timp de experimente”, a spus Costel Enache care este multumit de lotul pe care il are la dispozitie pentru cantonamentul din Antalya. Oficialii clubului spera ca jucatorii nou- veniti sa aduca un plus echipei.

Jucator imprumutat la Liga a doua

Conducatorii clubului FC Botosani au anuntat ca singurul jucator pe care l-au imprumutat si care va reveni in vara este mijlocasul Marian Tarsa. Restul au fost anuntati ca nu mai intra in vederile antrenorul Costel Enache si pot semna cu orice echipa doresc. Cornel Sfaiter a spus ca Marian Tarsa avea sanse mici de a juca in a doua parte a sezonului si a preferat sa-l imprumute la Clinceni unde poate evolua etapa de etapa.
Pana acum de la FC Botosani au plecat Mihai Bordeianu si Laurentiu Bus care au semnat cu CFR Cluj si respectiv Astra Giurgiu. Oficialii clubului au renuntat la Robert Elek si Alexandru Tarnovan.
Daca initial ar fi dorit sa-l imprumute pe Kuku pe o perioada de sase luni la Sepsi, oficialii botosaneni au renuntat pana la urma definitiv la serviciile acestuia.