Costel Enache, antrenorul FC Botosani, a vorbit pentru prima data de arbitraj, in actuala editie de campionat.
Acesta a recunoscut ca a facut si el cateva greseli la scorul de 2-0, dar in acelasi timp a spus ca arbitrul Sebastian Coltescu a dezavantajat pe FC Botosani.

 

Arbitru pus la zid de antrenori

FC Botosani si CSM Poli Iasi au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon in Liga 1, insa la finalul partidei incheiate cu scorul de 3-3, cei doi antrenori, Costel Enache si Flavius Stoican, l-au criticat dur pe Sebastian Coltescu. Arbitrul i-a eliminat pe ambii tehnicieni, care nu au fost deranjati de deciziile in sine, ci de aroganta pe care Coltescu ar fi aratat- o fata de cei doi.Mult mai vehement a fost Flavius Stoican. Costel Enache, a reactionat si el la decizia arbitrului de a-l trimite in tribuna, dar a fost mai retinut decat Stoican. Presedintele clubului FC Botosani, Cornel Sfaiter a considerat si el injusta decizia arbitrului de a-i trimite de cei doi antrenori in tribuna.

 

Meci greu cu Viitorul

Meci dificil cu campioana Romaniei.
Elevii lui Costel Enache trebuie sa treaca repede peste egalul cu Iasi si sa se pregateasca serios pentru partida cu Viitorul Constanta.
Dupa remiza cu iesenii, jucatorii de la FC Botosani au invatat ca trebuie sa fie mult mai concentrati in meciul urmator. Meciul dintre FC Botosani si Viitorul Constanta va avea loc, luni, 25 septembrie, de la ora 18:00.