Fosta echipa din Ucraina antrenata de Mircea Lucescu il vrea pe Olimpiu Morutan.
Sahtior Donetk, (SAHTIOR DONETC) este formatia care concureaza cu Gigi Becali pentru semnatura talentatului fotbalist de la FC Botosani.
Saptamana aceasta este una importanta in transferul lui Olimpiu Morutan, Valeriu Iftime urmand sa-i dea un raspuns lui Becali.
Morutan este un jucator dorit de FCSB de mai mult timp, iar antrenorul ros-albastrilor, Nicolae Dica a afirmat ca fotbalistul este unul talentat si dorit de mai multe cluburi.
Olimpiu Morutan a inscris doua goluri si a dat patru pase decisive in acest sezon in care a jucat 20 de meciuri.Fotbalistul mai este dorit si de CFR Cluj.

Lupta stransa pentru play-off

Lupta la play-off a devenit pe viata si pe moarte. Rezultatele din ultima etapa au facut ca nu mai putin de patru echipe sa fie despartite de doar doua puncte in lupta pentru play-off.
Astfel de la locul 4, ocupat de FC Botosani, si pana la locul 7 pe care e afla Dinamo cu 33 de puncte, diferenta este nesemnificativa, oricare dintre cele patru echipe, FC Botosani, Viitorul, Astra si Dinamo fiind indreptatite sa spere la o clasare pe loc de play-off la finalul acestui sezon.
La finalul meciului cu FCSB, Nicolae Dica a spus ca si FC Botosani este favorita la play-off. FC Botosani ocupa in prezent locul patru in clasament cu 35 de puncte.
Elevii lui Costel Enache vor juca ultimul meci din acest an, in deplasare cu Astra Giurgiu, echipa care ocupa locul sase cu 34 de puncte.