Inainte de meciul de duminica cu CFR Cluj, Laurentiu Bus. golgheterul Ligii 1 este increzator in sansele pe care le are FC Botosani si crede ca echipa noastra va fi o prada greu de ucis.

Unii sunt ceva mai pesimisti

Nu toti jucatorii botosaneni sunt foarte optimisti înaintea acestui meci. Ei nu se gândesc la victorie ci spera sa obtina un punct în Gruia. Spre exemplu, Andrei Burca spune ca a fi o surpriza sa luam toate cele trei puncte.
Accidentati pe banda rulanta

Cea mai mare problema a partidei cu CFR Cluj este lipsa unor jucatori de baza de la Fc Botosani.
Mai multi componenti ai trupei antrenata de Costel Enache sunt în aceasta perioada inapti din punct de vedere medical.
Elek, Târnovan si Lorand Fulop sunt în continuare indispobili iar între timp alti trei jucatori s-au accidentat. În plus, fundasul George Miron este suspendat si nu poate juca la Cluj.
Si totusi, avem a doua sansa

Asadar, CFR Cluj- FC Botosani pare un duel dezechilibrat si nici macar antrenorul Costel Enache si elevii sai nu îndraznesc sa viseze la o victorie. Botosanenii fac deplasarea la Cluj cu gândul de a obtine un punct, rezultat pe care îl considera a fi unul foarte bun. Costel Enache, antrenorul principal al FC Botosani, spune ca echipa sa porneste cu sansa a doua si ca e foarte greu sa câstigi puncte pe terenul CFR- ului. CFR Cluj si FC Botosani se vor întâlni duminica seara, de la ora 20.30, pe stadionul Gruia din cluj .