„N-am mai vazut public ca la Botosani”, a spus Andrei Burca, inainte de meciul cu FC Voluntari. Fundasul central a laudat publicul, despre care a spus ca este unul pretentios, care isi doreste mereu victoria. Andrei Burca este unul dintre jucatorii de baza ai echipei FC Botosani.
De cand a venit in prima liga, fundasul a avut evolutii bune pe teren si a demonstrat ca este un jucator talentat. FC Botosani se numara printre echipele din prima liga cu cei mai multi suporteri la meciurile disputate pe teren propriu.

Pregatiri pentru echipa satelit

Oficialii clubului FC Botosani sunt hotarati sa infiinteze echipa satelit care din vara acestui an va evolua in esalonul trei. Din estimarile facute de catre acestia costurile estimate pentru echipa a doua sunt de peste 100.000 de euro. La ora actuala, FC Botosani are mai multi jucatori de 18- 19 ani sub contract si care au fost imprumutati la alte echipe. De asemenea mai sunt cativa jucatori care urmeaza a fi transferati in vara acestui an. Deocamdata, acestia nu sunt pregatiti sa debuteze la Liga I, dar vor veni la Botosani, se vor pregati, vor juca la echipa a doua, iar la anul viitor ar putea evolua in primul esalon. Finantatorul echipei, Valeriu Iftime a spus ca urmeaza sa pregateasca un buget pentru Liga a III-a. In plus, acesta a specificat ca echipa a avut jucatori tineri talentati pe care i-a pierdut intrucat acestia nu au avut unde sa joace.