FC Botosani a facut un nou pas gresit in tentativa de a ajunge in play-off.
Elevii lui Costel Enache au remizat pe teren propriu cu ultima clasata, Juventus Bucuresti, scor 0-0, dupa un meci in care puteau chiar sa piarda pe final. Cu toate ca au dominat in cea mai mare parte a timpului, gazdele au fost cu adevarat periculoase doar de doua ori. In minutul 15, prin Rodriguez, care a ratat incredibil din situatie de singur cu portarul. Apoi, cu putin timp inainte de pauza, Catalin Golofca, a incercat sa-l surprinda pe Draghia cu o executie acrobatica. Oaspetii putea face o surpriza in minutul 81, dar Simion a tras defectuos dintr-o pozitie foarte buna.
FC Botosani-Juventus s-a terminat, 0-0.
Pentru Juventus, punctul castigat la Botosani a fost unul de moral.

 

Miscare gresita in lupta pentru play-off

Juventus Bucuresti, ultima clasata a Ligii 1, a reusit sa obtina un punct nesperat la Botosani, in fata unei echipe care avea pretentii de play-off.
Cu trei jucatori sub 21 de ani in primul 11, Juventus a reusit sa-i blocheze pe elevii lui Enache si sa scape fara gol primit. FC Botosani nu a fost in stare sa invinga echipa aflata pe ultimul loc, dar antrenorul Costel Enache este optimist in ceea ce priveste play-off-ul. In prezent, FC Botosani se afla pe locul cinci cu 36 de puncte.