FC Botosani a reusit una dintre surprizele 16-imilor de finala ale Cupei Romaniei. Elevii lui Moldovenii au eliminat liderul Ligii 1, CFR Cluj, in urma loviturilor de departajare, unde s-a remarcat Eduard Pap.
Portarul a aparat doua dintre executiile jucatorilor lui Dan Petrescu si a avut o contributie importanta la succesul cu 3-2 de la loviturile de la 11 metri, dupa ce, la finalul celor 120 de minute de joc, scorul a fost 1-1.

Performanta la FC Botosani

Bucurie de nedescris in tabara celor de la FC Botosani, dupa ce s-au calificat in optimile Cupei Romaniei. Antrenorul Costel Enache si-a felicitat jucatorii dupa aceasta performanta.
Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani, a spus ca este cea mai frumoasa calificare, tinand cont de numele si valoarea adversarului eliminat. Dan Petrescu a fost foarte nervos pe parcursul meciului, a protestat la majoritatea deciziilor arbitrilor, a depasit spatiul tehnic, iar la final a spus ca echipa sa merita sa se califice dar nu a facut-o din cauza greselilor de arbitraj. Pentru FC Botosani urmeaza meciul din campionat cu Sepsi Sf. Gheorghe. Partida va avea loc, luni, in deplasare de la ora 18:00.