Sanatatea Darabani si Trans Dor Tudora s-au intalnit, ieri, in derby-ul Ligii a IV-a, un meci decisiv pentru stabilirea campioanei si totodata a echipei care va reprezenta judetul Botosani la barajul pentru promovarea in Liga a III- a. Oaspetii au inceput mai bine partida si in minutul 10 au deschis scorul prin Andrei Razlog. Elevii lui Vespazian Colban au avut initiativa dupa deschiderea scorului si si-au mai creat inca doua situatii bune de a marca.
Spre finalul primei reprize, darabanenii au prins curaj, s-au apropiat de poarta lui Vasile Prisaca, iar in minutul 36 Adrian Gheorghiciuc a reusit egalarea. Repriza secunda a fost in totalitate a gazdelor care dupa o dominare categorica au reusit sa marcheze golul doi prin Stancoschi. Darabanenii au ramas la fel de agresivi si au fortat golul trei care era echivalent cu castigarea campionatului. Alex Stancoschi a reusit sa macheze cu zece minute inaintea finalului partidei, iar Sanatatea Darabani a urcat pe primul loc în clasament.
Dupa joc s-a declansat fiesta pe stadionul din Darabani. Jucatorii si cei din conducerea clubului au sarbatorit victoria pe gazonul stadionului.
La scurt timp, a venit pe teren si Liviu Hrimiuc, primarul orasului Darabani care i-a felicitat pe conducatori dupa care a mers in vestiar sa sa-i felicite pe jucatorii care au realizat o performanta istorica pentru cel mai nordic oras.