S-a premiat performanta, munca si pasiunea.
Vorbim de sportivii anului de la Clubul Sportiv Botosani care, astazi, au fost recompensati cu diplome si premii de catre autoritati.
Acesti tineri depun eforturi formidabile in timpul anului pentru a obtine rezultate cat mai bune la campionate mondiale si europene, dar si la competiile nationale. In 2017, au fost obtinute 26 de medalii internationale din care 13 de aur, cinci de argint si opt de bronz. Si nu numai. Intr-o lista cu primii zece sportivi botosaneni, se afla pe primul loc Tabita Maftei de la canotaj, pe locul doi, Ciprian Huc tot de la canotaj, iar pe locul trei Irina Axinte de la aceiasi sectie. Anul acesta a dominat clasamentul la nivelul judetului canotajul, sportivii botosaneni reusind sa obtina dupa multi ani cele mai valoroase si mai multe medalii. Ca sa obtina rezultate valoroase, acesti sportivi muncesc foarte mult. Si o fac cu pasiune.
Sectia de canotaj din Botosani concureaza cu cele mai bune astfel de sectii din tara.
Acesti copii sunt indrumati de antrenori care ii ajuta sa faca performanta, dar si de parinti care ii sustin tot timpul.
68 de sportivi au fost premiati anul acesta.
Peste 170 de medalii au fost obtinute la campionatele nationale.

A picat transferul Morutan?

Gigi Becali nu s-a inteles cu patronul celor de la FC Botosani, Valeriu Iftime in privinta transferului lui Olimpiu Morutan.
Becali s-a aratat dispus sa achite un milion de euro si un procent dintr-un viitor transfer, dar Iftime a cerut doua milioane de euro.
Morutan, unul dintre cei mai buni pusti din Romania, e dorit cu insistenta de Gigi Becali la Steaua. Mijlocasul a fost aproape de Dinamo Kiev, insa ucrainenii nu s-au inteles la bani cu patronul de la Botosani. Iar acum nici Becali nu ajunge la un consens cu adversarul sau.
Cat despre Olimpiu Morutan acesta a spus de fiecare data cand a fost intrebat de un transfer la FCSB, ca isi doreste sa joace cu FC Botosani in play-off si deocamdata e cu gandul la ce are de demonstrat la gruparea locala.