Leo Grozavu nu va putea conta in meciul cu ACS Poli Timisoara pe doi jucatori.
Este vorba de Gabriel Vasvari si Nicolae Musat care din cauza cartonaselor galbene incasate, au fost suspendati pentru meciul de luni, 1 mai de pe Dan Paltinisanu.
Oficialii clubului au spus ca in ciuda acestor absente, antrenorii vor fi inspirati in alegerea formului de start care sa aduca victoria.
Partida ACS Poli Timisoara-FC Botosani, meci contand pentru prima etapa a returului acestui play-out va avea loc luni de la ora 18:00.

Stagiu de pregatire, la Iasi

In zilele de 22 -23 aprilie 2017, Sala de Atletism Gradinari din judetul Iasi a fost gazda Stagiului National de pregatire tehnica si de arme traditionale la qwan-ki-do, dedicat tuturor practicantilor: copii, junior si seniori, unde s-a alaturat si CS Sinh Dau Botosani.
La aceasta activitate care este prinsa in calendarul sportiv al Federatiei Romane de Qwan-ki-do au participat 234 de sportivi, din care 75 de copii pana in 13 ani, 95 de sportivi categoria grade si 64 de centuri negre, de la 18 cluburi din tara. Stagiul a fost condus de directorul tehnic national Ovidiu Covaci.
Antrenamentele au avut o componenta tehnica urmarindu-se uniformizarea tehnicilor de baza pentru orice grad si varsta.
S-au studiat si invatat tehnici de qwankido simple si cu partener, tehnici de inlantuire corespunzator gradului si nivelului de pregatire a sportivilor. In partea de co-vo-dao (arme traditionale), incepand cu varsta de 13 ani, sportivii s-au initiat si pregatit in arme traditionale de lemn. SINH DAU Botosani condus de profesorul Constantin Airoae, a participat la acest stagiu cu 17 sportivi, din care 1 centura neagra, 6 grade albastre si 10 copii.