FC Botosani a pierdut, ultimul meci din 2017, cu Astra Giurgiu, scor 2-1, iar echipa lui Iordanescu a facut un pas important spre play-off.
In prima repriza, Alex Ionita a marcat al 10-lea gol in acest sezon, de la punctul cu var, dupa ce Oaida l-a faultat in careu pe Belu.
Abang a lasat-o pe Astra in inferioritate numerica, pana la pauza. In repriza a doua Iliev le-a facut cadou oaspetilor o lovitura de pedeapsa, transformata deMihai Roman.
Gazdele au prins pe picior gresit apararea lui Costel Enache, iar Claudiu Belu a stabilit scorul final, din pasa lui Le Tallec, 2-1.
Astra a depasit-o pe Botosani in lupta pentru un loc in play-off, dupa ce botosanenii au ajuns la a treia infrangere consecutiva in Liga 1.
Bucurie imensa a fost in tabara celor de la Astra.

 

Emotii pentru play-off
Finantatorul FC Botosani, Valeriu Iftime a fost dezamagit de modul cu echipa a pierdut la Giurgiu si vrea sa uite cat mai repede aceasta infrangere a elevilor lui Enache. Patronul de la Botosani continua sa creada in play-off si spera ca echipa sa ramana pe locul cinci si dupa meciul din seara aceasta dintre Timisoara si Dinamo. Dupa meciul de la Giurgiu, elevii lui Costel Enache au intrat in vacanta.