stiri-pe-scurt

Locuri de munca vacante cu salarii de peste 2000 de lei într-o institutie de cultura!
Filarmonica Botosani anunta concursuri pentru ocuparea posturilor de artist instrumentist: vioara debutant, flaut debutant , vioara gr.prof.I , violoncel gr.prof.IA. Filarmonica angajeaza si un economist cu o vechime de 5 ani, oferind un salariu de 1731 lei.
Campus scolar finalizat dupa sase ani, în municipiul Botosani Lucrarile la campusul scolar de la Liceul Tehnologic „Elie Radu”, din municipiul Botosani, au fost finalizate dupa sase ani de la demararea acestei investitii. Primarul Catalin Flutur a anuntat ca în perioada urmatoare se va face receptia finala a lucrarilor.
Municipalitatea va aloca bani pentru protejarea Teatrului M. Eminescu Constructorul care lucreaza la Teatrul „Mihai Eminescu” va trebui sa faca o serie de lucrari pentru protejarea imobilului pe perioada iernii, banii pentru aceste lucrari urmând a fi dati de la bugetul local. Primarul Catalin Flutur a precizat ca s-a primit documentatia de la un expert care a indicat ce lucrari trebuie facute pentru punerea în siguranta a imobilului, care a ramas la stadiul de santier de luni bune, lucrarile de reabilitare si consolidare fiind sistate din lipsa de fonduri.