stirile-pe-scurt

Bani dati scolilor din municipiul Botosani, dupa rectificarea bugetara.
Bugetul local al municipiului Botosani a fost rectificat, marti, în sedinta extraordinara de Consiliu Local ca urmare a sumelor repartizate Primariei de catre Administratia Judeteana a Finantelor Publice, dupa rectificarea bugetara facuta de Guvern.
Suma defalcata din taxa pe valoarea adaugata pentru finantarea cheltuielilor descentralizate la nivelul municipiului Botosani se ridica la 8,8 milioane lei.Cei mai multi bani, respectiv 7 milioane de lei, fiind destinati platii cheltuielilor cu salariile din învatamânt.

Abonamentele elevilor navetisti se deconteaza integral, incepand din 23 noiembrie.Unitatile de invatamant deconteaza doar abonamente lunare, nu bilete emise zilnic in contul unui abonament. Decontarea abonamentelor se face numai pentru perioada cursurilor. Abonamentele nu se deconteaza pentru perioada vacantelor

Cântec de Craciun”, în intepretarea copiilor si tinerilor cu si fara dizabilitati din judetul Botosani.Centrul de Zi pentru copii cu nevoi speciale „Sansa Mea”, din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani, organizeaza miercuri, 14 decembrie 2016, începând cu ora 17.00, in sala Teatrului „Mihai Eminescu” din incinta „Casei Tineretului”, spectacolul intitulat „Cântec de Craciun”. Evenimentul aduce în atentia comunitatii copii si tineri cu si fara dizabilitati, diferiti si totusi la fel.