Despagubiri de la Guvern

Familiile afectate in urma exploziei din luna septembrie, de pe strada Primaverii vor primi ajutoare banesti de la nivel central.
Si asta dupa ce Guvernul a alocat prin hotarare, ajutoare de urgenta celor 12 familii din municipiul Botosani.
Executivul urmeaza sa transfere acestora suma de 66.000 de lei, ceea ce inseamna cate 5.500 de lei pentru fiecare familie.
Preselectie pentru capsunari

Botosanenii care vor sa lucreze in Spania la cules de capsuni pot participa la o preselectie programata pe 12 decembrie la Foscani.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani a anuntat ca joburile sunt oferite de o firma care va organiza si preselectia.
Sunt disponibile 800 de locuri de munca, respectiv 200 de cupluri si 400 de locuri de munca pentru femei cu varsta cuprinsa intre 18-50 ani.
Persoanele interesate se pot adresa pentru mai multe informatii la agentia din municipiul Botosani.
Tigarile lau bagat in puscarie

Contrabandist trimis dupa gratii.
Acolo a ajuns ieri un tanar de 24 de ani, implicat in afaceri cu tigari de contrabanda.
Condamnat definitiv la doi ani si sapte luni de inchisoare cu executare pentru contrabanda si trecere ilegala a frontierei, barbatul a fost depistat in orasul Bucecea si a fost capturat de politisti.
Ridicat in baza mandatului de executare a pedepsei emis de Judecatoria Radauti, judetul Suceava, el a fost condus la Penitenciarul Botosani, in vederea incarcerarii.
Se fac angajari la Permise si Inmatriculari

Din cauza deficitului de personal la serviciile de permise si inmatriculari auto din tara se vor face angajari din sursa externa.
Potrivit sefului serviciului, Marian Ciortea, la Botosani trei posturi sunt neocupate, iar la nivel national ar urma sa fie scoase la concurs peste 130 de posturi.
Concursurile vor avea loc, cel mai probabil in 2018.