Documente noi pentru dosarele la subventiile de la UE Pentru ca mai sunt doua saptamâni pâna ce va fi lansata campania de depunere a cererilor unice de plata pentru obtinerea subventiilor pentru agricultura pe anul 2017, prefectul Dan Nechifor invita administratia locala sa acorde întreg sprijinul necesar botosanenilor – beneficiari ai acestui sprijin. Cel mai important document pe care trebuie sa-l contina dosarul fermierului este adeverinta emisa de primarie, pe baza informatiilor din Registrul Agricol

Martor cheie in dosarul Turcanu

Surpriza in dosarul fostului presedinte al Consiliul Judetean, Florin Turcanu, acuzat de fapte de coruptie.
Chemat astazi la bara pentru a fi audiat ca martor, Gheorghita Ureche, director tehnic in cadrul societatii Cornell’s Floor SRL, fost asociat al omului de afaceri Marcel Barsan a confirmat intelegerea dintre omul de afaceri si fostul sef al judetului.
Acesta a spus ca imobilul din Aleea Pajistei construit de Cornell’s Floor pentru Florin Turcanu, in schimbul castigarii unor licitatii, ar fi fost ridicat fara niciun proiect si fara autorizatie, o parte dintre documente fiind obtinute abia cand locuinta era „la rosu”.

Integrati in invatamantul de masa

Elevii cu tulburari de învatare vor fi integrati în învatamântul de masa
Deputatul PSD Tamara Ciofu a anuntat ca Ministerul Educatiei a publicat normele pentru aplicarea legii astfel incat elevii cu tulburari de de invatare din ciclul primar sa beneficieze de terapii suport. Astfel, toti elevii, începând de la clasa pregatitoare si pâna la gimnaziu vor fi testati în fiecare an în vederea depistarii riscului de dezvoltare a perturbarilor de limbaj si exprimare.