Prin momente de groaza a trecut, sambata noapte, un barbat de 42 de ani din judetul Botosani, dupa ce a fost batut crunt de trei indivizi care au intrat in casa acestuia ca sa-l jefuiasca. Omul a ajuns in Unitatea de Primiri Urgente unde a fost diagnosticat cu politraumatisme, avand printre altele trei coaste rupte.
Barbatul a depus plangere, iar politistii incearca acum sa-i gaseasca pe agresori.

 

Ore intregi fara apa la robinete

Locuitorii din zona Alfa Land, dar si cei din comunele Baluseni, Cristesti, Copalau si orasul Flamanzi au ramas, astazi, ore intregi fara apa la robinete.
Alimentarea cu apa a fost sistata din cauza unei avarii la o conducta din zona Lebada.
Apa a fost oprita la ora 08:00 si potrivit celor de la Nova Apaserv, reluarea se va face incepand cu ora 20:00.
Maine, incepand cu ora 09:00 pana la ora 17:00, se intrerupe apa in anumite zone din municipiu din cauza unei avarii pe bransamentul imobilului B9 din strada Parcul Tineretului.
Afectati de oprirea apei vor fi utilizatorii din municipiu, strazile Tudor Vladimirescu, Savenilor, Donici si Parcul Tineretului.

 

Schimbari intre consilieri

Doi consilieri judeteni alesi pe listele PNL, in urma scrutinului din 2016, au renuntat la mandatele din Consiliului Judetean.
Este vorba de Radu Judele care a fost numit la finalul saptamanii trecute presedinte interimar al filialei locale a Partidului Miscarea Populara. Locul acestuia in Consiliul Judetean va fi luat de Magda Roman.
Un alt liberal care a renuntat la mandat este Ion Diaconu. Acesta a demisionat din Consiliul Judetean pentru ca si-a schimbat domiciliul, iar acum locuieste in Bucuresti. Locul lasat liber de Diaconu va fi luat de fostul inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean, Ada Macovei.
Componenta Consiliului Judetean va fi modificata cel mai probabil in sedinta ordinara din luna februarie.

 

Prins pe picior gresit de politisti

Aseara, un barbat de 62 de ani din localitatea Hutani a dat dovada de inconstienta, dupa ce s-a urcat la volan desi nu avea acest drept.
Plimbarea acestuia a fost intrerupta de politistii de la rutiera care l-au tras pe dreapta, pe raza localitatii Baisa si au aflat ca barbatul avea permisul suspendat din 30 decembrie 2017.
Acesta este cercetat acum pentru infractiunea de conducerea unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat.