Intamplare tragica intr-o familie din judetul Botosani in prima zi din an, dupa ce bebelusul a decedat la doar o luna de la nastere.
Parintii au observat ca baietelul nu mai respira, dar au crezut initial ca doarme si au incercat sa il trezeasca, moment in care si-au dat seama ca trebuie sa sune la 112.
O ambulanta a fost trimisa la locul cu pricina si s-au efectuat manevre specifice, dar din pacate nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.
Cazul a intrat in atentia politiei.

 

Candideaza pentru inca un mandat

Aurel Melniciuc, actualul director al Muzeului Judetean Botosani, a depus un nou proiect de management pentru a ramane in continuare la conducerea institutiei de cultura din subordinea Consiliului Judetean.
In luna decembrie, Melniciuc a fost numit interimar pentru ca mandatul ii expira, avand posibilitatea de a depune un nou proiect de management, lucru pe care l-a si facut. In urma evaluarii proiectului a fost notat cu 9,73, fiind declarat admis, in vederea incheierii unui nou contract de management la Muzeul Judetean.

 

A baut pana a paralizat

Un barbat din Botosani a paralizat, de la gat in jos, dupa ce a cazut din picioare.
Cadrele medicale sustin ca a suferit un traumatism la coloana cervicala.
Omul de 57 de ani bause si a cazut in timp ce mergea spre casa lovindu-se puternic in zona gatului.
Pacientul a fost transferat ulterior la o clinica din Suceava.

 

Disponibilizari la Urban Serv

Anul 2018 vine cu disponibilizari la societatea Urban Serv. Conducerea unitatii si cea a sindicatului au lucrat la o noua organigrama, ce presupune reducerea a 25 de posturi.
Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, a explicat ca disponibilizarile vizeaza in principal zona administrativa.