Caz mai putin obisnuit ajuns pe mana cadrelor medicale din Unitatea de Primiri Urgente.
Un barbat de 60 de ani, din Saveni a suferit arsuri pe fata, dupa ce i-a explodat masca de oxigen.
Omul isi facea cura de terapie cu oxigen, dar la un moment dat a vrut sa-si aprinda o tigara.
Din cauza flacarii, masca i-a explodat pur si simplu in fata.
Pacientul a suferit arsuri la nivelul fetei si a cailor aeriene superioare fiind internat sectia de chirurgie plastica.

Se anunta concedieri la Urban Serv

Societatea Urban Serv va ramane cu mai putini salariati din ianuarie 2018. Potrivit liderului de sindicat, Cristian Sadovei, societatea se afla intr-un declin financiar, iar o parte din personalul TESA nu are acoperire pe cele opt ore de activitate.
In jur de zece persoane ar urma sa fie puse pe liber dupa reorganizarea organigramei.

 

Fost sef de la Frontiera, acuzat de inselaciune

Un fost sef de la Politia de Frontiera este acuzat de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata, dupa ce a solicitat si obtinut de la institutie bani pentru cazare pe baza de acte false.
Este vorba de fostul sef al Sectorului Politiei de Frontiera Romanesti, Dinu Barnea, cel care, in perioada 20 martie 2013- 30 iunie 2016, cu rea credinta, a solicitat si obtinut de la Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, in baza unui contract de inchiriere incheiat in fals cu o alta persoana, chirie lunara pentru o locuinta in care nu locuia in fapt.
Potrivit procurorilor DNA, prin actiunile ofiterului a fost cauzat inspectoratului un prejudiciu de aproape 43.000 de lei.
Barnea mai este cercetat si intr-un alt dosar pentru instigare la abuz in serviciu.

 

Copil ranit din cauza unei jucarii

Un copil in varsta de doi ani din Botosani a fost la un pas sa se sufoce dupa ce a bagat o jucarie in gura. Ingroziti, parintii au venit cu el intr-un suflet in compartimentul de primiri urgente de la pediatrie.
Din fericire, cadrele medicale au reusit sa ii scoata jucaria care ramasese blocata, iar copilul a mai fost retinut in sectia de pediatrie pentru observatie.