Un barbat de 44 de ani din judetul Botosani a ajuns in stare foarte grava in Unitatea de Primiri Urgente, dupa ce a cazut din caruta.
Pacientul prezenta paralizie a membrelor superioare si inferioare, dar si o fractura a coloanei cervicale.
In urma investigatiilor facute in urgenta, medicii au decis sa il transfer la Clinica de Neurochirurgie din Iasi.
Prins la volan fara permis

De o inconstienta maxima a dat dovada, ieri, un tanar de 19 ani din judetul Botosani care s-a urcat la volan desi nu a dat niciodata examen pentru a obtine permis de conducere.
Politistii au aflat acest lucru dupa ce l-au tras pe dreapta.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere fara permis.

 

Drum strategic pregatit pe la toamna

Cea mai importanta investitie in infrastructura rutiera din judetul Botosani, din ultimii ani, ar putea fi demarata in toamna acestui an. Anuntul a fost facut de presedintele Consiliului Judetean, Costica Macaleti.
Este vorba de drumul stratregic de peste 100 de kilometri, pentru care au fost deja semnate toate documentelor, proiect care a primit aprobarea pentru finantare, urmand faza licitatiilor care ar putea sa impiedice inceperea cat mai repede a lucrarilor.

 

Artizanat fara acte

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Botosani,au depistat in trafic un barbat de 37 de ani care transporta peste 6.800 de obiecte de artizanat, fara a detine documente de provenienta.
Oamenii legii au gasit in masina acestuia
oua incondeiate din lemn, suporturi cu logo “Timisoara”, “Baile Felix”, “Romania”, linguri de lemn, solnite, tocatoare, paturi de lana, dar si camasi populare.
Acesta a spus ca a cumparat marfa ca sa o vanda pe raza judetului Botosani si nu detine documente legale pentru aceasta.
Marfa, in valoare de peste 23.000 de lei a fost confiscata, iar barbatul a fost amendat.