Crima odioasa intr-o localitate din judetul Botosani.
Un barbat in varsta de 42 de ani a fost omorat, duminica, dupa un conflict cu mai multi indivizi. Crima a avut loc in localitatea Vorniceni cand cei patru barbati au lovit victima cu toporisti si tepuse pana cand au lasat-o fara suflare. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au deschis o ancheta.
Autorii sunt cercetati in calitate de suspecti pentru savarsirea infractiunilor de omor, iar, dupa audierile care au avut loc in cursul serii, fata de toti patru s-a luat masura preventiva a retinerii pe o perioada de 24 de ore.

 

Injunghiat de prieten

Un tanar de 29 de ani a ajuns duminica in stare grava la spital, dupa ce a fost injunghiat de prietenul de pahar.
Acesta a venit in vizita la barbatul din Botosani, iar dupa ce s-au cinstit cu mult alcool, agresorul s-a luat la cearta cu concubina si a plecat din locuinta, lasand-o cu invitatul.
S-a intors dupa un timp cu un cutit si l-a injunghiat pe prietenul de pahar.
Victima a ajuns la spital, iar in paralel politistii au deschis o ancheta.

 

Primul caz de gripa

Prima suspiciune de gripa din acest an la Botosani. Este vorba de o pacienta de 40 de ani care a ajuns in stare grava la spital, iar medicii suspecteaza o posibila gripa.
Initial, pacienta a fost internata in sectia de contagioase, dar starea ei s-a agravat si a fost transferata pe sectia de reanimare a spitalului.
Cadrele medicale au prelevat probe si le-au trimis spre analiza pentru a se vedea daca se confirma suspiciunile.

 

Trimis in judecata

Barbatul de 32 de ani din comuna Gorbanesti, care in luna octombrie a anului trecut, si-a omorat fetita in varsta de cinci ani ,a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani. Criminalul este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de „violenta in familie raportat la omor” si „violenta in familie raportat la lovire sau alte violente”.
Pe fondul consumului de alcool in seara respectiva, inculpatul a lovit-o cu palma pe concubina sa, si a incercat sa o stranga de gat, cauzandu-i leziuni pentru vindecarea carora a necesitat 7-9 zile ingrijiri medicale, dupa care a sectionat cu un cutit gatul fiicei sale de 5 ani, care a decedat.