Doua femei, mama si fiica au fost trimise in judecata de procurorii pentru ultraj.
Acestea sunt acuzate ca au agresat doi agenti de politie, dupa ce oamenii legii i-au adus la cunostinta sotului femeii care urmeaza sa ramana fara permis si sa primeasca amenda pentru viteza excesiva. Incidentul a avut loc in luna august in orasul Flamanzi.

 

Locuri de munca la spital

Pe final de an, Spitalul Judetean Mavromati mai scoate la concurs doua posturi.
Unul dintre posturile vacante pentru care se organizeaza concurs este cel de medic specialist in specialitatea boli infectioase, la Sectia Boli Infectioase Copii. Un alt post scos la concurs este cel de farmacist pentru sediul din strada Marchian.
Inscrierile la concurs se pot face pana pe 8 ianuarie, rezultatele verificarii dosarelor urmand sa fie publicate in ziua de 15 ianuarie.
Concursul va consta intr-o proba scrisa si una clinica sau practica.

 

Alcoolul i-a facut dosar penal
Un barbat in varsta de 55 de ani din localitatea Havarna s-a ales cu dosar penal dupa ce s-a urcat baut la volan. Acesta a fost tras pe dreapta de politisti, iar in urma testarii cu etilotestul a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Soferul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Liberele de sarbatori, mai putine

Desi a circulat informatia ca Guvernul ar pregati o hotarare pentru a da liber bugetarilor in perioada dintre Craciun si Revelion, ministrul muncii a negat, in mod public, aceasta informatie.
Concret, Lia Olguta Vasilescu a scris astazi pe contul sau de Facebook ca 27, 28 si 29 decembrie 2017 nu vor fi zile libere pentru angajatii de la stat.
Salariatii de la stat si cei din sectorul privat vor primi liber in prima si in a doua zi de Craciun, adica pe 25 si 26 decembrie 2017. Apoi, acestia vor mai sta acasa in primele doua zile din 2018.