O femeie care a fost internata in spital, in urma incendiului care s-a produs, saptamana trecuta, pe strada Aleea Noua, a decedat.
Este vorba de batrana de 87 de ani care locuia la etajul al doilea al blocului si a fost internata cu intoxicatie cu monoxid de carbon.
Prognosticul medicilor a fost de la inceput unul rezervat intrucat pacienta suferea si de alte afectiuni cronice.

Fara apa ore bune

Sute de botosaneni au ramas, astazi, ore intregi fara apa la robinete.
Intreruperea apei potabile a fost cauzata de remedierea unei avarii in municipiul Botosani.
pe bransamentul imobilului din Calea Nationala nr. 51.
Afectati de oprirea apei au fost utilizatorii din municipiul Botosani, str. Aprodul Purice, str. Garii, Calea Nationala nr. 51, 53.

Au chemat elicopterul SMURD

Elicopterul SMURD, chemat la Botosani pentru o pacienta in stare grava.
Aparatul de zbor a aterizat pe stadionul din Dorohoi pentru a prelua o femeie de 44 de ani aflata in coma si a o transporta la spitalul de Neurochirurgie din Iasi.
Initial, aceasta a fost adusa la spitalul din Dorohoi, unde medicii au descoperit ca are hematom subdural stang si au decis sa fie transferata. Femeia a ajuns in aceasta stare critica, dupa ce a cazut pe gheata.

Tigari de contrabanda gasite la vama

Sute de mii de tigarete de contrabanda depistate la Stanca.
Politistii de frontiera si lucratorii vamali au descoperit peste 170.000 de tigarete pe care un barbat incerca sa le introduca in tara si sa le vanda pe piata neagra.
Tigarile erau ascunse in peretii laterali, podea, in banchete si in usa culisanta a microbuzului pe care il conducea.
Pachetele cu tigari, in valoare de peste 40.000 de lei au fost confiscate, iar barbatul a primit o amenda de 10.000 de lei. De altfel, politistii au indisponibilizat mijlocul de transport.