Conditiile meteo din ultimele 24 de ore au afectat alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Moldova, printre care si judetul Botosani.
Au fost afectate in special elemente de izolatie si conductoare electrice, precum si consolele de sustinere ale acestora.
La orele amiezii, in Botosani erau nealimentate total sau partial 51 de posturi de transformare si o linie de medie tensiune.
Avand in vedere ca evolutia conditiilor meteo nu este spre ameliorare, situatia alimentarii cu energie este dinamica, au transmis reprezentantii E-on.

Urmarit general, capturat de Paste

Un tanar din judetul Botosani dat in urmarire a fost capturat de politisti si a ajuns direct in Penitenciar.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale si ai Sectiei Rurale 7 Darabani, l-au identificat, miercuri, pe raza localitatii de domiciliu, pe barbatul de 25 de ani din comuna Radauti Prut, judetul Botosani, care era dat in urmarire.
Pe numele acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.
In baza mandatului, tanarul a fost escortat si incarcerat in Penitenciarul Botosani.

Domnisoara in coma alcoolica

O tanara de 20 de ani din Botosani, a ajuns miercuri dupa-amiaza in coma alcoolica in Unitatea de Primiri Urgente.
Fata a baut peste masura si a fost gasita cazuta in centrul vechi. Niste trecatori au sunat la 112, iar un echipaj de ambulanta a ajuns la fata locului si a transportat-o la spital.
Acesta a primit ingrijiri de specialitate in camera de garda.

Campania „Fii Pregatit „

In perioada 20-23 aprilie, intre orele 09.00-20.00, botosanenii pot participa la cursurile de instruire pentru a face fata situatiilor de urgenta, sustinute de pompieri in caravana SMURD „Fii Pregatit!”. Astazi si maine caravana este in municipiul Dorohoi, in fata Primariei Municipiului Dorohoi, iar pe 22 si 23 aprilie, va fi amplasata in Piata Revolutiei din municipiul Botosani, in fata Palatului Administrativ.