Premierul Sorin Grindeanu a numit-o, pe Liliana Minca în functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor . Liliana Minca este unul din traseistii clasici ai politicii romanesti schimband nu mai putin de 6 partide in 6 ani de zile. Minca a fost in Partidul Conservator pana in 2011, in PPDD pana in 2014, a trecut apoi la PND unde a stat doar pana in august 2015, a schimbat macazul pentru UNPR-ul lui Oprea, in PSD pana in 2016 cand a trecut la ALDE ai a devenit sefa filialei din Botosani a partidului lui Tariceanu 2016.

Facilitati pentru membrii ACR

Automobil Clubul Român ofera gratuit carduri de reduceri importante la combustibili Automobilistii, membri ACR sunt asteptati de luni pâna sâmbata, în timpul programului de lucru, la sucursalele ACR din toata tara pentru a li se înmâna cardurile. Totodata orice posesor de permis de conducere se poate inscrie in ACR pentru a obtine aceste reduceri.Totodata, prin aceste carduri de reduceri, aveti sansa de a participa la tombole si de a acumula puncte în benzinarii.Totodata, sucursalele ACR ofera gratuit tuturor membrilor „Cartea de Salvare la Bord”.
„Sfintii Inchisorilor „

Asociatia Scut Botosanean va organiza în data de 18. martie , conferinta cu tema ”SFINTII ÎNCHISORILOR – REPERE MORALE ALE SECOLULUI XX”. Conferinta va avea loc în sala Aula Magna a Colegiului National ”A.T. Laurian”, între orele 13:00-15:00. Vor participa elevi ai liceelor si ai colegiilor nationale din Botosani si profesori coordonatori; invitati de onoare vor fi fostii detinuti politici, fratii Vasile si Ioan Malos.
În cadrul întâlnirii, parintele Mircea Bejenar va prezenta o viziune contemporana asupra rezistentei anticomuniste din România secolului XX.
Se opreste apa la Darabani

S.C. Nova Apaserv S.A. Botosani anunta oprirea sistemului de alimentare cu apa în orasul Darabani, în perioada 22.martie – 24. martie, în vederea executarii lucrarilor de igienizare si curatare a rezervoarului de înmagazinare apa (1x500mc) si a retelei de distributie a localitatii Darabani. Furnizarea apei va fi oprita în data de 22 martie 2017, ora 08:00, iar reluarea furnizarii apei va începe în data de 24 martie 2017, ora 20:00.
Reprezentantii operatorului de apa atrag atentia ca pe întreaga durata a lucrarilor de igienizare, consumul de apa este strict interzis pentru baut si gatit, cu exceptia folosirii la toalete.